Предстоящи събития
Анкета
Одобрявате ли текста и музиката на ХИМН НА ГРАД ТВЪРДИЦА?
Инвестиционни намерения - имоти

Във връзка с политиката на общината Твърдица за подкрепа на местното икономическо развитие, привличане на нови местни и външни инвестиции и облекчаване на инвеститорите, от сайта на община Твърдица, имате възможност да направите – „Запитване за инвестиционно намерение”. Запитванията ще бъдат обработвани директно и с преференция и представляват установяване на предварителен контакт относно инвестиционни възможности в Община Твърдица. Ще се постараем в рамките на 24 часа да отговорим на електронен адрес на Вашето инвестиционно запитване с предварителна информация относно възможностите, които съществуват да инвестирате в община Твърдица.

Образец на уведомление за инвестиционно намерение - изтегли тук.

За запитване – oba_tv@abv.bg, тел. 0454/4-23-11.


Сграда бивш дом за деца без родители. Намира се в с. Червенаково, непосредствено до река Тунджа. Разположено е в близост до първокласен подбалкански път София Бургас. Намира се в централната част на селото. Целогодишен достъп. Прекрасна природа – района е наречен „Долината на прасковите”.

Сградата е подходаща за: Дом за деца, дом за възрастни, социален дом, както и изключително подходяща за туристически хотелски комплекс, поради невероятната природа, непосредствената близост на река Тунджа, язовир Жребчево и минералните извори на съседното село Баня. Село Червенаково се намира в северните склонове на средна гора. Разполага с цялата налична инфраструктура. Общинска собственост.

ПЧП/НАЕМ/ПРОДАЖБА

акт за общинска собственост

снимки:

 width= width= width= width=
 width= width=























Сграда бивш дом за деца и юноши без родители. Намира се в централната част на град Твърдица в близост до реката. Целогодишен достъп с прекрасна природа.

Сградата е подходаща за: Дом за деца, дом за възрастни, социален дом, както и за туристически хотелски комплекс, със собствен двор и възможност за изграждане на паркингова част и собствени атракциони включително басеин. Невероятната природа, непосредствената близост на река Тунджа, язовир Жребчево, вр.Чумерна и минералните извори на село Баня предполагат възможности за всички видове туризъм – летен и зимен, както и за ски туризъм в ски базата на връх Чумерна, тъй като това е най високия връх и най-подходящото място за ски в източна Стара планина. Разполага с цялата налична инфраструктура. Общинска собственост.

ПЧП/НАЕМ/КОНЦЕСИЯ

скица на поземления имот

снимки:

 width= width= width= width=

Потърсете в сайта
Общински съвет - излъчване на живо
КМЕТЕ ВИЖ!!!
Разплащане на местни данъци и такси