Предстоящи събития
Анкета
Одобрявате ли текста и музиката на ХИМН НА ГРАД ТВЪРДИЦА?
Новини
Поздрав за Първия учебен ден
14.09.2020


СКЪПИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ,
 
За мен е изключително удоволствие и чест да Ви поздравя с началото на новата учебна 2020/2021 година!
Независимо от трудностите, които ни съпътстваха, първият училищен звънец вълнува всички ни с необикновена сила. С най-много трепет го очакват малките първокласници, които за първи път прекрачват училищния праг.
 
 
МИЛИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,
 
Пожелавам Ви да запазите любопитството към знанието през целия си живот! Доверете се на Вашия първи учител, който ще Ви води по пътя на познанието и ще Ви подкрепя и окуражава! В училище ще откриете много приятели и нови светове.
 
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
 
Бъдете любознателни и дръзки в преследване на мечтите си! Помнете, че наученото помага да се преодоляват предизвикателствата и да се чертае смело пътя на живота! Не се страхувайте от трудностите, а ги побеждавайте!
 
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
 
Пожелавам да съхраните енергията, надеждата и вдъхновението Ви на професионалисти, осъзнаващи значимостта на своята мисия! Желая Ви успешна нова година и справяне с всички отговорности!
 
ДРАГИ РОДИТЕЛИ,
 
Бъдете търпеливи, всеотдайни и с много любов подкрепяйте децата си. Вдъхвайте им увереност, че чрез своя труд ще станат знаещи, можещи и успели хора! Отделяйте им време и бъдете близо до тях, защото обучението и възпитанието се получава не само в училищните стаи, а и в семейната среда. Бъдете техният пример и опора!
        
 
Пожелавам да е здрава и успешна новата 2020/2021 г.!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДОБЪР ЧАС!
 
КМЕТ НА ОБЩИНА ТВЪРДИЦА: АТАНАС АТАНАСОВ
Потърсете в сайта
Общински съвет - излъчване на живо
КМЕТЕ ВИЖ!!!
Разплащане на местни данъци и такси