Предстоящи събития
Анкета
Одобрявате ли текста и музиката на ХИМН НА ГРАД ТВЪРДИЦА?
Новини
Предпремиерна прожекция на филма „Пътуващо кино”
11.09.2020


На 10.09.2020 г. на откритата сцена в хотелски комплекс „Аглика палас” бе представена предпремиерната кинопрожекция на новия български игрален филм на режисьора, сценарист и продуцент, почетния гражданин на община Твърдица Илия Костов – „Пътуващо кино”.

Зрителите и гостите на събитието бяха посрещнати с чаша вино от винарска изба „Афузов” – Сливен. Илия Костов приветства зрителите с „добре дошли” и благодари на всички, които са помогнали в заснимането на филма. Изрази своето задоволство, че в тази хубава вечер са се събрали толкова хора, да гледат кино под звездите. Представи част от екипа, с който работи и благодари от името на своите колеги и участници в продукцията. Режисьорът пожела приятно гледане на всички присъстващи.

Зрителите се насладиха на филма „Пътуващо кино”, който е с награди от фестивала „Любовта е лудост” - община Варна и за мъжка роля на Борис Луканов. Удостоен е с наградата за най-добра игрална комедия между избраните от цял свят филми, представени на Петия международен кинофестивал във Венецуела.Потърсете в сайта
Общински съвет - излъчване на живо
КМЕТЕ ВИЖ!!!
Разплащане на местни данъци и такси