Предстоящи събития
Анкета
Одобрявате ли текста и музиката на ХИМН НА ГРАД ТВЪРДИЦА?
Новини
Отмяна на провеждането на Джулай морнинг
24.06.2020


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

 

Общински кризисен щаб – Твърдица съобщава, че днес 24.06.2020 г. на проведено свое заседание взе решение да отмени провеждането на предвиденото мероприятие за 30 срещу 1 юли - Джулай морнинг, във връзка с усложнената епидемологична обстановка в общината, установените случаи на заразени с коронавирус на територията на града ни, рекордния брой на заразени в страната от последните дни и невъзможността в тази ситуация да се гарантира физическата дистанция и безопасността на присъстващите на мероприятието, както и на жителите на община Твърдица.
Като се извиняваме искрено за неудобството, което се създава и за разочарованието на феновете на мероприятието, както и на участниците, изразяваме твърдото си убеждение, че здравето на всеки един човек, който би се превърнал в потенциален обект на заразата за нас е най- важния мотив за взетото решение.
Считаме, че започнатата от общината инициатива за посрещане на юлското слънце в близост до Потопената църква се превърна в добра традиция, която ще има своето развитие в бъдеще.
Изхождайки от обстановката на този етап разума трябва да надделее над емоциите и всички заедно да проявим отговорност.

 

С уважение.

Общински кризисен щаб – Твърдица.

Потърсете в сайта
Общински съвет - излъчване на живо
КМЕТЕ ВИЖ!!!
Разплащане на местни данъци и такси